Geyikli Yeni Halı Sahasına Kavuşuyor.
29.04.2020 17:28:11 1425 Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Halı Sahamızın Yenileme çalışmalarında sona yaklaşıyoruz.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığından aldığımız 200.000 TL destek ile Geyiklimize yakışır bir halı sahaya kavuşuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz sayın Bülent TURAN, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Çanakkale Milletvekilimiz sayın Jülide İSKENDEROĞLU'na desteklerinden dolayı Geyikli Halkı adına teşekkür ederim.