30 Ağustos Zafer Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

30 Ağustos Zafer Bayramı koserleri ve Sünnet Şölenimizi Sayın Grup Başkanvekilim Bülent TURAN, Sayın Çanakkale Milletvekilim Jülide İskenderoğlu, Ezine Kaymakamım Hacı Arslan Uzan, Karabiga Belediye Başkanım Ahmet Elbi, Ezine Belediye Başkanım Güray Yüksel, Çanankkale İl Başkanım Naim Makas, Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Gürkan IRAK 'ın ve tüm misafirlerimizin katılımıyla coşkuyla gerçekleştirdik. Bu coşkumuza ortak olan Mehteran Ekibimize ve Halk Oyunu Ekibimize, değerli sanatçılarımız Burhan Yıldırım ve Kafkas Ekibine, Ahmet Coşkun'a, Niran Ünsal'a ve Alişan'a Geyiklililer adına çok teşekkür ederim. Sünnet olan tüm çocuklarımızın vatanına,milletine bağlı, hayırlı birer birey olmalarını umud eder çocuklarımıza ve ailelerine sağlık mutluluk dilerim. 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.