Geyikli Doğalgaz İlk Kazı Töreni

Bugün Geyiklimiz için tarihi bir gün. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Grup başkan vekilimiz Sn. Bülent Turan'ın, Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu'nun, EPDK Başkanımız Sn. Mustafa Yılmaz'ın destekleriyle Geyikli Doğalgaz'a kavuşuyor. Geyikli Doğalgaz İlk Kazı Törenine teşriflerinden dolayı Grup başkan vekilimiz Sn. Bülent Turan'a, Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu'na, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sn. Nejat Önder'e, Ezine Kaymakamım Sn. Yunus Kızılgüneş'e, Ezine Belediye Başkanım Sn. Güray Yüksel'e, Biga Belediye Başkanım Sn. Bülent Erdoğan'a, Karabiga Belediye Başkanım Sn. Ahmet Elbi'ye, Kalkım Belediye Başkanım Sn. İbrahim Taşkın'a, Terzialan Belediye Başkanım Sn. Tuncay Göymen'e, Evreşe Belediye Başkanım Sn. Ali Kamil Soyuak'a, Gümüşçay Belediye Başkanım Sn. Adnan Pastırmacı'ya, İlçe Jandarma Komutanım J.Bnb.Gürkan IRAK'a ve siz değerli Geyikli Hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Doğalgaz Geyiklimize hayırlı uğurlu olsun.
Haberin Resimleri İçin Tıklayınız