''ÇOCUKLARIMIZ BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ''

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, karne tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Oruçoğlu, ''Uzun bir maratonunun ardından en büyük ödül olan tatili sonuna kadar hak eden öğrencilerimizi kutluyorum.'' dedi.

Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu, açıklamasında ''Karne notu ne olursa olsun çocuklarımıza yapıcı ve destekleyici bir yaklaşım göstermeli, özgüvenini zedeleyecek söz ve davranışlardan kaçınmalıyız. Çocuklarımıza geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamalıyız. Bir ülkenin zengin ve güçlü olmasının yolunun eğitimden geçtiğini unutmamalıyız. Gelişen dünyada, okuyan, araştıran, sorgulayan, donanımlı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmekten geri duramayız.'' dedi.

''ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARILARINI, KARNELERİNDEN İBARET GÖREMEYİZ.''

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: ''Bugün bir yıllık emeğinizin karşılığını alıyor ve bir eğitim- öğretim yılını geride bırakıyorsunuz. Geçen bir yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak adına dinlenmek ve eğlenmek en doğal hakkınız. Mezun olarak lise eğitimlerini tamamlayan ve yeni bir döneme adım atan öğrencilere de ileriki yaşamlarında başarılar diliyorum. Çocuklarımızın başarılarını, karnelerinden ibaret göremeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, okullarımızda görev yapan değerli yönetici ve öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

14.06.2019 1417