5. Geyikli Yağlı Güreş Kültür Etkinlikleri ve Zeytin Festivali
26.08.2019 10:17:19 2215 Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

5.Geyikli Yağlı Güreş Kültür Etkinlikleri ve Zeytin Festivali kapsamında gerçekleştirdiğimiz Geyikli Yağlı Pehlivan güreşlerine 28 başpehlivan ve yaklaşık 200 güreşçi katıldı.Yağlı güreşlerimizde desteğini esirgemeyen Ezine Kaymakamımız Ali İkram TUNA'ya teşekkür ederim.Güreşlerimize Ezine belediye Başkanı Güray Yüksel, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Kırkpınar Efsane Ağası Seyfettin SELİM ,Geyikli Güreş Ağası Volkan TEMİZ, diğer Güreş Ağaları, Komutanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, Geyiklimizin Esnafı , Geyiklili vatandaşlarımız, Basın mensubu arkadaşlarımız katılıdı. Kıran kırana geçen Geyikli Yağlı Pehliva güreşlerimizin kazananı Orhan OKULU oldu.
Güreş organizasyonumuza gelerek bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ederim.